Mempollow

29 May 2012

Kisah Lampau Hari Pekerja

Assalamualaikum..


Nasib baik masih lagi bulan may..sempat lagi nak update walaupun cite nyer dah basi..maklum lar sebelum ni penulis agak bizi n mood selalu jer down..heheheehhe..kisah lampau gituuu...


Tarikh : 01/05/2012
Tempat : Air Terjun Pangsun, Ulu Langat
Peserta : 3 Biji kereta
Menu : Nasi Lemak, Mihun Goreng, Sandwich, Kacang Kuda Rebus, Keropok, Biskut, Pelbagai air
yg best sekali minum gune mangkuk polisterin sebb cawan x bawak..muahahahaha

Pondok yg disewa : sehari RM25 sahaja
parking : sebiji kete RM2 sahaja

dlm hati nak tanye, wah makcik ni pandai carik duit..untung woooo..
tapi toilet xde :(

Jom kite tgk gambar² yg dah lapuk ni yer...

okey, jom usha tempat mandi ;)



ragam anak² mandi ;)

tgk 2 sepupu ni asikkkkk mandi

bukan saje anak², nmpaknye bapak² yg lebih²..wakakakaka


Qasrina yg bam-bam



org sebuk mandi kat bawah, kiteorg sebuk melantak..


my hero yg asik nak batu.. duk baling² dlm air..


darwisy dengan nenek ;)


dah mandi, siap² nak balik..makan yg entah ke berapa round






bye-bye pangsun..balik dulu sebb hari dah hujan..




4 lebih gerak, smpi subang kul 7 pm..duk singgah beli buah pastu jem seteruk² sebb hujan dan yg paling bengang sebb traffic light yg jadi punca sebb jammed..grrrrrr

6 kata-kata manis:

Mrs Lurve said...

bestnya, rasa mcm dh lama x pegi air terjun

pena rozie said...

bestnyer dpt mandi manda....

pena rozie said...

bestnyer dpt mandi manda....

el said...

toilet la penting...abis kalo emergency nk buang mn..takan dlm sungai..abislah org rmi dlm tu hehehe

Ibu Darwisy said...

kak rozie : syok..mase tu panas terik

kak el : kan, kesian betul..yg mandi boleh la dlm sungai, yg x mansi lagi kesian..heheheh

leeza said...

hahaha~ bapak2 je yg excited and dgn anak sape lah yang asyik nak baling batu tu ;p hahaha~ best2 nnt abis pantang buat lagi ye, baru boleh mandi ;p