Mempollow

18 July 2011

Birthday Present

Assalamualaikum..



Masih x terlambat kan nak tunjuk hadiah besday ai yg suami ai bagi..(entry ni bukan riak ye, sekadar berkongsi kegembiraan jer) merangkumi sempena nak pindah masuk rumah baru jugak..


jeng..jeng..jeng..



set memasak non stick pan & non stick pot..



jeng..jeng..jeng..ade lagi 1 gift dari kakak sayang ni..

hari sabtu tu abg pos laju hantakan..mekasih kak..


Dalam Plastik



Shawl wif anak tudung..so sweet..




notaxdekaki : thanks so much to my beloved hubby & my beloved sista

10 kata-kata manis:

Shiela Firdaus said...

♥♥

Tina Othman said...

lepas ni kena klu buat entri masak kena bersiaran dgn set tu lah

psttt lawa shawl, nak pinjam hehe

Azhafizah[フィザ] said...

bestnyer dpt hadiah tu kak..semakin semangat memasak pakai bju bru..hihi..(=

Ummiakid @ lily said...

wahhh...bestnye dpt adiah....happy cooking nanti ehh...

Nurfaizah M Nor said...

seronoknye dpt adiah.... lepas ni kena rajin masok dapurlah yer.... comellah wane shawl tuh!

♥ nana i am ♥ said...

wowwww~ tak saba nak makan makanan yang dimasak dengan pan baru =) hehe~

Ibu Darwisy said...

heehhe..ai lagi x sabau nak masak dgn set baru nih..

Farah Shamsudin said...

bestnya dapat hadiah dari kak selaa.. nak jugaakkk!!

oshin-jamel said...

pink!!!i like...hehehhe!!nk jugak..hehehe~~

Ibu Darwisy said...

farah, hehehe..best kan, kene belajar nak pakai shawl ni..nnti mintak ngan kak sela ye..erkkkk

oshin : oshin nak? kene mintak ngan kak sheila ni..