Mempollow

18 July 2011

Ole-Ole Super Bowl

Assalamualaikum..


Korang seme dah lunch? hari ni lunch kat rumah, suami keje malam anak pun x hantar kat pengasuh..

okey, nak nak cite psl cuti semalam, seharian kat rumah, selesai mkn tengahari berlaukkan ikan keli goreng, sayur bening bayam, sup ketam bunga, sambal tempoyak berulamkan petai dan daun selom..mmg mabeles..

pagi, mmg dah diutarakan oleh si abg ipar untuk bermain bowling ptg nnti..lepas je makan, masing2 merehatkan badan, terapi minda dengan melolapkan mate yg agak layu tu..aku org pertama yg out dulu...hahahaa..xde maknenye aku nak tggu, ibarat kate pepatah org mengantok disorongkan bantal..pe lagi aku sampai london dulu.

eh..ehh..dah kalo bagi aku melalut ni..mmg pesen aku..korang boring? nmpak X kat atas tu..sile tekan..kalo x boring sile bace sampai abes k..pastu kite leh lawan..huwahuwahuwa...



dah kul 5 ptg, malasnye nak bersiap nih..kugagahkan jugak nak tgglkan bantal bucuk tu tuk bersiap..yeaahaaa bowling time( banyak ke longkang wei bolanye..hahahaha) jom layan pitca2 ye..


sesi mencarik bola paling ringan





dipersembahkan juara 3x sukan olimpik katenyer..kui..kui..




tengok..mak yong pun nak baling jugek..





mak usu yg kalah..hahahaha





pesaing terdekat ibu..xpe next time kasi repeat ha..



tengok..my MIL terbaekk..mmg sporting walau 2x jer dapt baling..mak usu kedekut ;)


ayah darwisy dengan gaya nak tersungkur..hahahaha


kan dah ckp, masuk longkang woo..hahahaha( malu ibu disaat darwisy & qayyum tgh kusyuk tgk)




pastu dah boring, ibu asik baling bola masuk longkang jer, pe lagi depa buat tmpt tu mcm rumah depa..kui..kui..


foto kenangan bersama bola feberet..erkkk..



1st game = ayah juara


2nd game = ayah jugak juara :)


the champion..ayah a.k.a suamiku..keh..keh..


notaxdekaki : jom sape berani lawan..

9 kata-kata manis:

oshin-jamel said...

waahhh!!bestnye ..dah lama x men bowling...huhuhuh!!bile la nk p ek..hmmm~~~

Ibu Darwisy said...

hehehe..kene ade kwn baru best main ni oshin..hehehehe

Ummiakid @ lily said...

siti, akak dh lame sgt tak buat senaman tangan ni...sebab kalau ke sana..bukan setakat senaman tangan...dok berlari 100m...ngejar Muhammad akidhakimi....haaa...siap nama penuh bagi...tu tandanye tgh Grrrr....heehee...

Ibu Darwisy said...

hehee..sabo ye kak, besela budak2..nasib la dorang ni semlam ok2 jerk..senang skit ibu nak baling bola..huhuh

Mama Likha said...

sdapnye daun selom ! hehe..

terer lah ayah darwisyh ni !

L.e.e.z.a said...

hahahaha~ aduh! penat gelak tgk dorang tergolek2 ;p hahaha~ ok! cukup bulan ni kite berentap lagi! yeeehaaaa~

Farah Shamsudin said...

waahhh! kalau farah mau ke longkang juda dearr.. hehehe..

CIK JATT said...

since dah kawen ada anak2 nih, series tak pernah main bowling lagi. tapi tula, kalau main pun, confirm longkang.hehe

Nurfaizah M Nor said...

len kali kalo men boling jgn lupa ajak kak iza ek!!!!