Mempollow

05 July 2011

GA MY LITTLE SECRET - FISHER PRICE

Assalamualaikum..



Fisher Price..wah mengancam sungguh hadiahnyer.. pulak tu sebanyak RM1500 mmg melambak2 lar..



syarat2nye pun x susah..yok klik sini.. tarikh tutupnye 08 august 2011..

ibu nak tag


mama likha

kak tina

mama oshin

6 kata-kata manis:

oshin-jamel said...

insyaALLAH akn cbe wat..hehheheh!!!

kakchik@ella said...

mentang2 ai takda anak kecik .. hihi.

Farah Shamsudin said...

wahh.. rajinnye join.. farah ni macam mood dah ke laut nak join contest ni.

cikpuanhady said...

wahh..menarik nih..good luck dear..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Ibu Darwisy said...

oshin : join tau
KC : ala, xde anak kecik pun le join la KC, bley bagi anak sedare ke?
farah : heehe..jom la joing..
cikpuanhady : thanks dear..ai tgh jengah blog awak..

Puteri Nuur At-Terawis said...

Terima kasih sebab join :)

Syaratnya, kena baca 3 entry yang berkaitan dengan Fisher Price product. Soalan GA akan dibuat dalam entry ke-4 berserta dengan hadiahnya.

Selamat mencuba & selamat menang besar :)