Mempollow

07 July 2011

Buy 1 Get 1 Free



Assalamualaikum..


Sape nak leh print kat sini



12 kata-kata manis:

oshin-jamel said...

best wooooo..hehehhe!

kakchik@ella said...

nak jugak.

Ibu Darwisy said...

kasik terjah..time pulak tu besday kite..yeehaaa

Asiah Termizi said...

ada lagi..harus pergi ;)

Azhafizah[フィザ] said...

waooo...nak beli seploh la.banjer kawan2..hikhikhik

Ibu Darwisy said...

fizah comel..buleh tapi kene bwk 10 org, sorg kene redeem 1 jer..hehehe

kakchik@ella said...

dah dua kali dtg dn komen ni. tak leh print ler voucher tu. line tenet sengal gila

Ibu Darwisy said...

KC xleh print lagi ke.. xleh nak open voucher tu ye..

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

hehe boleh print2? best ni..

ibu darwisy....
boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot ibu

♥ nana i am ♥ said...

kalau pegi, makin berdouble laaa lelemak kat badan nana ni kak sha T__T tapi bestttt woooo!

Ibu Darwisy said...

xpe nana, makan sket2 jer..hari ni last tau..

♥ nana i am ♥ said...

kak sha, nana dah beli dah..hehe~ tinggal nak makan je ni.kak sha lunch ngn ape harini? :)