Mempollow

06 July 2011

Wordless Wednesday #4

Assalamualaikum..





26 kata-kata manis:

Ummiakid @ lily said...

peknen...???? alhamdulillah & tahniah

Farah Shamsudin said...

woh! pregnant? congrats my dearr..:) happy for u..

Nurfaizah M Nor said...

memang berharap ke... tak pe boleh cuba lagi! insyaAllah....

Ibu Darwisy said...

kak lily & farah : 1 line je tu, so negatif

NMN : a'ah mengharap, igt dah lewat ni ade la..xpe belum ade rezeki :(

Asyifa Mustaffa said...

lah...sekali imbas...nmpak mcm +ve je...wat ever pun...cuba lgi....:)

oshin-jamel said...

xpe....cbe lagi tao adk sayam...heheheh!!!

Ibu Darwisy said...

thanks all, kan nmpak cam 2 sebb yg 1 tu samar2 jer..

pena rozie said...

Tahniah....

ibu haziq said...

ade la tu..+ve samar2 mebi baru lg,tahniah!!

Ummiakid @ lily said...

tapi akak tgk 2nd line tu blurr...kdg² +ve tu...next wk check lagi...btw...take care...tapi mata kak mmg npk ada 2 line tapi 1 tu agak samar....

zura_habib said...

try check lg nnt...kdg2 line tu segan2 nk kuar..

Tina Othman said...

takpe klu tak period lg lepas seminggu test lah lagi, tak nak stress tau nanti lagi susah nak ngandung & lagi tak period

relax, ambil masa & enjoy ok, insyaallah =)

Mama Likha said...

maknanya ?

Ibu Darwisy said...

semua : ai nak tunggu seminggu lagi ni tgk camane, kalo +ve alhamdulillah, kalo -ve..cube lagi..

Azhafizah[フィザ] said...

ouh..prenancy test ke?baru..no komen since tak tahu ape menatang ni..hihi (=

kakchik@ella said...

Ibu Darwisy .. jgn putus asa. cuba lgi.

mr.curly said...

xpe, byk2kn bdoa n besabo..insyaallah

mama rifQy said...

Wahhhhhhhhhhhhhhh..sangat la +ve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 tahniah mama!!

syiela said...

xpe cuba lg InsyaAllah ada rezeki nanti :)

RashAtie said...

boleh cuba lagi :)

Ibu Darwisy said...

thanks semua..caiyok2..

Shiela Firdaus said...

ehhhh..samar tu confirm ada!! sama masa ai pegnen jugak!! kalau tak pregnant samar pon tak kuar tauuuu!

Ibu Darwisy said...

kak sela..wah ai bersemangat neh..

risa said...

tahniah dear..take care okehhh

L.e.e.z.a said...

usehe lebih sikit ;p now kan awisy dah tido dgn kiteorg ;p ape lagi!! hahaha~

Ibu Darwisy said...

THANKS SEMUA..