Mempollow

08 April 2011

Darwisy Pun Dah Ade Cite-Cite

Assalamualaikum..

Cer cite cer cite..ish ape pulak ke kak limah ni..dah larik tajuk ni..
Cakap psl cita-cita ni, anak bujang ku pun dah ade cite-cite..just ajar die sekali jer..terus igt sampai sekrg.

Perbualan antara darwisy,ayah & ibu :

Ibu : Darwisy bile dah besar nak jadi ape?

Darwisy : nak jadik pilot..

Ayah : nak bawak ape?

Darwisy : nak bwk kapal terbang

Ibu : sejuk hati ibu(b'kata dlm hati)

Darwisy tgh bwk kapal terbang tu :)















Last week, pi jumpe makcik kat pj, then suh la makcik tanye kat bujangan saye tu.. tapi makcik x tanye nak jadik ape..die tanye cita-cita darwisy ape..dgn selambernye darwisy menjawab Cer citer Cer Cite..hahaha..gelak sakan kami..die igt cite hantu kak limah tu..darwisy..darwisy bijak betul..
jom tgk die bwk kapal terbang lagik...

Close up skit..


tgk tu, siap memek2 muke lagik..



Waduh2 seksi pak..sampai nmpak peyut tu



Mmg excited ini budak..




Nota xde kaki : InsyaALLAH ibu akan berikan yg terbaik untuk
anak ibu..muahhh..
















2 kata-kata manis:

kakchik@ella said...

hihihi,,,,, lawak betul jawapan darwisy. teringat masa aiman, anak kc kecik2 dulu.

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

kak chik : tu la psl..mcm2 kan..