Mempollow

01 November 2011

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking

Assalamualaikum


Hehehe..jumpe lagi..kali ni kite nak join segmen pulok..dah lame x join segmen ni..segmen ni di selenggarakan oleh Lulu Caldina..maybe lulu ni naik caldina kot..kalo betul..akk nak tumpang naik buleh??? hehehhe...




Jom kita buat segmen ini..
  • Buat entri dengan Tajuk "SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking"
  • Sekali dengan header kat atas, tempek kat entri tu dan linkkan ke entri ini.
  • Dah siap, tinggalkan link tu kat ruangan komen yer..
  • Tarikh Tutup jumaat 2 petang 04/11/2011 ..

Daaaaa....

22 kata-kata manis:

Tina Othman said...

alamak cmana boleh tak tau ni, nak join lah

hakak CNN said...

segmen neh kena blogwalking selalu ker?

Rahmah Ram Ram said...

Salam,

singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking ye...

Jemputlah singgah ke
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Azhafizah[フィザ] said...

gudluck kak >.<

CikGu Ma said...

salam kenal dari segmen Lulu...

bleh tinggalkan link di blog saya ^^,

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

shiema sufian said...

sheima singgah sini dr segmen yg same. jom singgah dan follow shiema :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Mrs Lurve said...

singgah semula, dan follow kembali. salam kenal dr Mrs Lurve

mashimaro said...

assalamualaikum..

mashi jln2 blog ibudarwisy...hasil dri blogwalking LULU Caldina...

jom singgah blog mashi:-
http://hatiberbungaros.blogspot.com/
kte baru jadi follower blog ni.. (^^,)

Ziana said...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

kemey said...

hai..sy jalan2 cni dr segmen lulu^^
jom jalan2..

http://pencontengruang.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

ザイダツアズニ said...

singgah dari segmen yang sama..
nice blog...
da follow =)

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg
jln2 n follow cn...naty singgah blog ida ya
keep in touch ^_^

maszull said...

assalamualaikum mama dtg dr segmen yg sama ...
dah follow jom dtg lawat blog mama kalau sudi follow yer...:)

ctie anis said...

bw dari segmen sis lulu..:))

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging yah! :D jom terjah blik hee..


http://mizznana11.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

♥ MiZ NaBieLa ♥ said...

singgah dari segmen yang same...sudi2kan la menyinggah...salam perkenalan ^^,

http://ielaynna.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Ahmad Hisyam said...

Datang BW kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. Cristiano Ronaldo Atlet Paling Popular Di Facebook
2. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)
3. Lagu Best K-Pop (Episod 4)
4. Jom Exchange Review Alexa
5. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

hira said...

terjah dari segmen lulu. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Arra Ahmad said...

singgah dr segmen sama..:)

ღ nurrul ღ said...

dtang sisni dari segmen yg sama :)
HAPPY BERBLOGGING !!

Asy Faro said...

salam kenal. -Asy Faro.

setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

ceriteraliyana said...

yuhuuuu!!! datang dri segmen yang same..=))

*bru bersempatan nak terbang2 sini,,^^