Mempollow

23 December 2011

LATA ISKANDAR

Assalamualaikum...

Bertemu kita di entry ini..mmg lepas ni hari2 ade entry tau..nak habeskan untuk 2011 ni..lagi seminggu lebih je nak ke tahun baru 2012..mule planning mcm2 untuk next year.. azam tahun depan nak beranak..hehehehe


Okey, sape de bace kat sini, ini diantara penyambung2 cerita yg x sudah2 selagi x habes gambar2 yg beratus2 dlm camera ni..hehehhe..

2 jam perjalanan dari subang keluar tol cameroon, melalui Tapah, Perak..jalan bengkang - bengkok pale pening weyh..sape x tahan mmg kene standby baldi plastik dlm kete.. kite singgah dulu ke waterfalls lata iskandar.. merehatkan otak yg pening tu..

adik ipar

antara koleksi yg dijual kat sini


pelbagai.. ni seme adik badik suami

tgk airnyer yg jernih + sejukkkkk woooo

K.A.M.I

My lovely family

ba...ba...cakkkk

mak yong yg x sempat sarapan..

ohh..pengantin lama berhoneymoon

petai..petai..petai..

ohhh..tokey bayar yer..





5 kata-kata manis:

Melati Qistyna's Mummy said...

kami ritu pegi pon ikut tapah gak, org kata ada jalan baru, tp kena exit depan lagi... lupa lak exit ape... tp kalau ikut jalan baru x dpt la singgah lata iskandar tu, kami singgah 2kali, pergi ngan balik...anak sonok...hehehehe

Noli@Ibu Wafa said...

aminnn..moga dpt beranak lagi..ehh buleh doa gitu..hehe..;)

Ibu Darwisy said...

melati : a'ah mmg ade, adik ipar ade ckp mmg xkan jumpe lata iskandar..


kak noli : amin..mekasih tlg doakan sy..

Mama Likha said...

ehem!! haneymoon merangkap babymoon erk. pengantin beli petai ehhh.. busuk mulut kang hikss

Ibu Darwisy said...

ztee : xde baby moon.. moon dah sampai dulu..muahahahaha..
siyesly makan petai kat C.H x bau tau...pelik bin ajaib..hehehhe