Mempollow

13 January 2012

Surprise Birthday for my hubby ;)

Assalamualaikum..


Alahai, kemana la menghilang jejaka mood aku ni, seminggu dua ni very² stress dengan mcm² dugaan yg kene tempuh.. fuhhhh..okeyh entry kali ni untuk sang suami ku yg tercinta.. semenjak kawin dah 4 tahun ni x penah buat surprise untuk beliau, alhamdulillah tahun ni dpt buat sebb dah rumah sendiri.. (*x*) actually dalam kepala dah lame mem'plan' tapi cuti last minit okeh..sehari nak cuti baru apply cuti..nasib boss ai baik..muehehehe..kene puji lebih skit biorrr bonus kasi masyukkkkk... 10 januari 2012 beliau berumur _ _ tahun, alhamdulillah ALLAH panjangkan umur beliau untuk bersama dengan kami.. we love u so much sayang..


Okeyh, agak² menjadi x surprise birthday untuk ayah darwisy ni?

Alhamdulillah, manjadik jugak..puas ku pikir camane nak elak hubby dgr suara darwisy bile time hubby call..dah ler on that day MAXIS kasi percuma call sehari.. mmg lebam la hubby tepon..hermm ku kasi alasan ade site visit, busy , lagi² masa nak TIDOR..boleh ku sms kate jgn call.. boss ade ni..muahahahaha.. xpe yer yang, tipu sunat jer..untuk awak jugak..kalo dak x menjadi la seperais dari kami..muehehehe.. * jgn takut, ai dah mintak maaf dgn hubby dah sebb tipu sunat tu ;) keh keh keh


Pagi online kejap, carik resepi ayam bakar, berGHMB kejap..OFF9 terus ke econsave mencarik barang...itu ini itu ini itu ini, dgn darwisy yg nasib baik ok lepas ibu janji nak beli menan..alhamdulillah die mendengar kate ibu bile time ayah call..ibu suruh die senyap..muehehehehe..balik rumah kelentang kelentung kelentang kelentung..siap perap ayam, siap siang udang, siap potong buah...


wah..mase untuk tidur..patutla ngantuk dah kul 3 rupenye.. alahai kalau cuti cepatnye masa berlalu..pantas mencemburui aku yg baru nak kumpul lemak..hahahahaha..tido satt..siap alarm ko, kul 4 bangun..mandi-mandi main sabun dgn darwisy..jap lagi kite nak ke SR beli kek * nak buat kek mmg x sempat, sepatutnye malam sebelumnya kene buat, alahai kang pecah lak lobang rahsia den *


cepat² cari kek n kad buat hubby.. balik² main masak² pulak..kelentung kelentang kelentung terlentang.. hahaha..amik ko..siappppp..wangi²...ehem..ehemm... ayam la yg bau wangi...muahahahaha


hubby bukak² jer pintu


♫♫ HAPPY BIRTHDAY TO YOU ♫♫
♪♪ HAPPY BIRTHDAY TO YOU ♪♪
♪ ♫HAPPY BIRTHDAY TO AYAH ♫♪* sebb ade darwisy *
♫♪ HAPPY BIRTHDAY TO YOU ♫♪


ni lah kek hasil rampasan kat SR
beli 2 slices jer..entah kalo kek beli ni suke tgk jer, makan xde la suke sgt..cube kalo buat..mmg licin pinggan.


ni ler birthday boy saye.. ayah kate TERBAEKKK..


2 kata-kata manis:

Mama Likha said...

knp ct tk bt kek sndiri ? kak dh pakar bab2 buat kek ni hehehe.... slmt ulangthn bt ayah dariwsy

Ibu Darwisy said...

ztee : bukan x nak buat..alahai masenye cemburu sgt...hehehe..nway tanks ya ztee