Mempollow

26 October 2011

Entry khas buat KC ELLA

Assalamualaikum..



Morning all, selamat bercuti semua..pada yg beragama hindu " happy deepavali"..ade yg bekerja ke? kalo yg tgh keje tu selamat bekerja yer..xmo stress2 tau..hihihihi..


Actually entry ni khas buat KC..yg x jemu2 dtg blog sy n komen.. x penah jumpa tapi dalm FB n grup sahaja..hehehe..walaupun sy xde entry..KC tetap dtg bertegur kat shoutbox..sungguh terharu..walaupun kami kenal kat alam maya ni entah nape hati ni kuat sgt nak berkawan ngan KC.. xde rezeki lagi nak berjumpa ngan KC ni..ayat power "amejing race" seorang ibu yg bekerjaya..sebelum ke tempat kerja menyediakan makanan untuk buah hatinye..anak bujangnye aiman..kepidap KC..yg suke shopping..auwwww..buat pe keje penat2 x gi soping kan KC..betul kate KC... hermm x tau nak describe ape lagi..yg penting happy sangat dapat berkawan dgn KC.. KC jgn jemu berkawan dgn saye yer..kalo ade silap buleh jer tegur kite sebagai adik KC..sayang KC..

ni lah KC yg sy maksudkan..cantik kannn?
**** sorry KC, pinjam pic sat yer..hehehhe..

3 kata-kata manis:

kakchik@ella said...

Kahkahkah. Terharu + hepi.

Pasaiapa pilih gambaq ala-ala retis tu CT? Malu*blushing i u*Hihihi.

Mama Likha said...

wow ! entry utk kc :)

Ibu Darwisy said...

KC : gambar ni cantik..thanks pd KC yg x jemu2 singgah blog hingusan mcm kite ni..

mama likha : hehehe..