Mempollow

13 October 2011

Curtain


Assalamualaikum..



Hai slmat ptg semua, dah hi-tea ke? haishh la xdok citer ni sebenarnye tapi nak gak cite psl cite yg dah lapuk ni..
almaklumler sebenarnye kite ni kan baru duk umah sendiri..semua setel sendiri..pasl curtain mmg suami 100% suh kite yg handle..adehh..mane nak cekau langsir sebelum masuk umah ni...igtkan kalo tempah buleh dpt 2-3 hari..nak2 pulak mase tu time puasa, dah nak raye..x dapek la..servey punye servey, nengok punye nengok..bajet punye bajet dpt tempah cume 2 jer..langsir dlm bilik utama n sliding door sahaje..yg 2nd & 3rd room tu kite beli jer yg dah siap..patern stripes..ehh ugtkan murah..rupenye mahal jugak..hadehhhh...peluh tiak nak kuarkan duit..hehehhe..wokey dah siap pilih design n jenis kain..bayor habes terus mls nak utang2..2 minggu lagi sy tepon u amoi..wokey langsir sudah siap..mari kite tgk uncle ni pasang..mcm ayam ngan itik sebb assistant uncle ni org obersea..langsung x tau ckp english @ malay..kelaka sgt..



tgh membuang lubang kiri

kanan pulak (kesian tgk asst uncle ni)

langsirku tgh dipasang

Cantik x? eh lupe kain ni suami yg pilih..memule ai mcm x setuju..tp bile dah jadi langsir cantik ler pulok..

dalam master bedroom pulak


yay..kedut2 sebb kain baru

ok..dah adjust..

Roman Blind - sepatutnye kene ambik kain keras skit kan..adesss

3 kata-kata manis:

Azhafizah[フィザ] said...

cantik la kak..style roman blind tu fiza suke...nak buat jugaklah camtu..tunggu kawen n ade umah sendiri la -_-'

Mama Likha said...

aah.. cnatiklah ct yg kt sliding door tu.... serius ! tgk org laki pun ada taste lah dan pndai jgk memilih kan hehehe..



yg roman bling pun not bad, tp betullah kena cari kain yg keras....

kakchik@ella said...

Berseri tingkap bila dah berbaju, kan CT. Hihihi.