Mempollow

16 May 2011

Cantik tak template baru saya?

Assalamualaikum





Waduh..waduh...i terpegun terpesona..ni la hasil kerja tangan NADIA yg somel tu.. gigih mengerah tenaga idea nak hasilkan template ni..dgn dugaan blogger yg tibe2 unavailable nyer.. maka siap jugak akhirnye..maceh cik nad.. sape2 yg nak tempah template ke, header ke, banner ke..boleh la ke SINI.

12 kata-kata manis:

L.e.e.z.a said...

cantik-cantik ;p pic zaman muda mudi lg ;p hehe~

mama rifQy said...

wah..Chanteq laaaa..jelezzzzz

Mama Likha said...

cantik2.... wife, mummy & ...... tu ape hehehe

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

leeza : hahaha..lau buleh nak pakai balik bj nikah tu :(

mama rifqy : thanks, xmo jeles2..pe lagi bedezum lar order kat cik nadia kite

ztee : mekasih, wife, mommy & .... tu tagline ibu darwisy..mcm peserta AF pulak..ahaks..

Princess Nur said...

cun! salam kenal dr saya..dh follow ye

risa said...

cantuk memang cantik...watermark akak pon dak nadia yg buat hehehehe

risa said...

alamak..nak tulis cantik jadi cantuk plak..haishhh

mr curly said...

mmg cantekk..redup je mato den mandang..hikhik

kakchik@ella said...

cantek dan kiut dan kemas.

Obat Sakit 2011 said...

cantik sekali themenya

Mummy Irish@honey said...

cantikkkk!!!

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

thanks semua..kredit to nadia..