Mempollow

31 May 2011

Sambil Menyelam Minum Air

Assalamualaikum..

Samat petang u ols, last day di bulan may, esok dah melangkah ke bulan baru, pejam celik pejam celik dah setgh tahun untuk 2011 ni, sape punye impian untuk 2011 ni dah tercapai? sila angkat tangan(make sure ketiak x basah ye)
saya punye pun belum tercapai, masih dalam pembikinan..cewahh..

pe ke halnye title tu, aku mane tau berenang..haha..dah..dah la tu siti cepat la..okey..akceli nak cite last sunday pegi kenduri kat klebang besar, melaka pastu sambil berkenduri sambil tu jalan cuci mate, cuci poket..hahaha






bukti i pegi kenduri okeh..









peneman sang suami bermain layang2..bapak budak yg lebih..

budak ni, mule2 takut pasir..pehtu die yg xnak lepas pasir


sidarah manis wif nephew's

acara penting bile bergambar - lompat2 ikan..hahahha

sesi lamar-melamar



cantik x?

bunga yg sudah dilamar, dipeluk erat.. :)

charlie chaplin versi malaysia...

anak2 ku sedang kusyuk menulis atas pasir

family in law



candid



acara bebas


awat ibu sorg je yg tengok..



pon..pon..pon..

meriam

♥ my family

tengok tu daripada pg sampai ke malam, ondaway nak balik KL, singgah soping kat ayer keroh

macam2 ado, belacan, cencaluk etc.

8 kata-kata manis:

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

try komen..

Tina Othman said...

bestnya........dapat g melaka =)

risa said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
baru leh komennnnnnnnnnnnnnnn
adoyaiiiiiiiiiiiiiiiiii
ngapainnnnnnnnnn jadik gini dongggggggggggggggggggggggg

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

tina : hehehe..ni pun sebb kenduri..tu yg terus jalan tu
kak riza : hehe..ntahla..blog dah ting tong..

Ummi Alesya Sofea said...

bestnyer jln2.. :)

eliyaezlinalias said...

cencaluk 8 botol pelissss!

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

ummi alesya : hehehe..
kak eliya : i x beli pun cencaluk tu sebb x mkn..hehehe

♥ nana i am ♥ said...

JELES~!!!!!