Mempollow

26 May 2011

mesti ade belon..





Assalamualaikum..
Ni lah, kalau dah namenye SALE..time tgh2 bulan pulak die buat SALE kaw..kaw punye..ni bukan tuk Sogo Card, ni untuk semua peminat SOGO mcm kakak NI..hehe..kakak ni peminta tegar SOGO..xmo marah ye kakak sayammm..


Hah, ni la ghupenye kat aras bawah ni..ce carik ibu kat mane?

ibu tgh nak bayar..dapat la sebat 2 pcs shirt untuk darwisy..


okeh..dah siap bayar..dgn muke tersenyum i naik atas..huhu



jalan2 carik mangsa



Tu dia, dah jumpe dah..tapi cd ni ayah dah beli mase kat giant hari tu..mesti bawak untuk umpan darwisy..xde le die nak menan lagi..tgk belon ni kene pau kat ayah..5 hengget tau..lau buat mkn konyang tu.

darwisy, ibu sayang kamoo..


dah penat jalan, carik tempat duduk..ibu dgr2 dah ade vincci kat SOGO..so ape lagi cuci mate la..tapi mate ni stil x leh tahan nafsu.. hah..rembat satu..adoi kang x psl2 x mkn sampai ujung bulan..hehehehe..



darwisy jumpe kawan2 membelon..


darwisy wif his maksu




hajat dihati nak beli baju pasang tuk darwisy buat basahan kat rumah, tapi xtau nak pilih yg mane satu..rambang mate i, hubby kat sebelah tu dah kenen lain mcm jer.. :)


jumpe pulak patung cekci..pe lagi camerawomen snap ler..




Idea bapak & si darah manis ni..




Okeh..sekian untuk entry jam ini..gambar semua ni ehsan dari sidarahmanis.. cau cin cau..



15 kata-kata manis:

zura_habib said...

akak tgh kuatkan semangat x beli pape sbb nk mengumpul duit nk jalan masa anniversary nnt huhu...so pape sale mmg x kan gi hehe

risa said...

hamboiiiiii jeles ai tau
ai ni nak pi shopping kena tunggu weekend jerkkk

L.e.e.z.a said...

aaaw~ si darah manis?? patut banyak semut kat meje i nie ;p hihi~

RashAtie said...

S.A.L.E ........

pantang je nmpk signboard sale..kalu atie, mau teleng 360deg...nak tgk sale apa...hehehhheeheh...

Shiela Firdaus said...

kekekekeke..cuba klik keluar link daku pulakkkk..muahhhhhhh!

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

kak zura : hehe//caiyok2 kak, xpe..lenkali buleh soping lagi..nak gi mane anny nati kak? nak itut..

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

kak risa sayammm : xmo jeles..akk pon buleh pegi..i pon pegi weekend..lau weekdays..kak sheila je yg buleh..jgn mare ye kak sheila..

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

leeza : mmg la tgh manis..tengok tu kerumun 1 badan..ahaks..

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

rashatie : keh..keh..entah la, nape kan terus je jd auto..rase mesia ni seme je SALE..

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

kak sheila..mesti la akk, i x lupe tau..

Mama Likha said...

bila ni ct? wiken aritu ke

mr curly said...

uihhhh tmpt peberet kiteorg ni..cume parking mahal laa..tp nk xnk kiteorg park gak..hikhik

Myra Jay said...

Mmg kalau tgh SALE xkira tgh ke ujung bulan mesti nak serbu kan :)

*Belon otromen lg besaq dari tun..hehee*



Tolong Vote "Ada hadiah buat korang…"

kakchik@ella said...

lama sngguh kc tak p sogo. malas nak berebut sbnrnya tp perasan tak dept paling rmai org ialah kat children dept, ladies dept dn ruang legar? dept lelaki lengang je, kan.

org pompuan kaki sopink!! hihi

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

mama likha : ni pegi hari sabtu ptg sebelum hari gathering kite ahad tu.
mr. curly : bwh sogo tu mmg mahal bro, kiteorg selalu parking kat menara cimb sebelah tu, lau nak free kene pasrking belakang quality hotel nun, tapi jauh jalan la..
myra : hah, tau xpe..mmg besar dr tuan sebb tuan nak ngap.. :)
kak chik : hehehe..reramai tu la yg wat peloh tiak..hehe..a'ah child dept mmg penuh..