Mempollow

10 May 2011

Entry BENGANG

Assalamualaikum


Pagi-pagi mmg buat aku hilang mood..ko igt aku ni cleaner ko ke..kan bahase aku dah kesat ni..soryyyy la ek..sape yg bace..mood saye pg2 ni tetiba diancam pupus pulak..bengang betol..dah elok2 mood hari ni ko spoil kan..aku bukan keje ngan ko, aku keje ngan menantu ko.. Ape salahnye ko dah masuk toilet tu ko isi air dalam baldi tu, ni keluar2 ckp aku x isi air dlm baldi tu, bukannye susah pun..ko isi je la, ni boleh pulak keluar2 toilet carik aku suruh isi air dalam baldi..x ke ko ngok ngek..eii geram betul..aku tau la ko BOSS BESAR x yah la nak perlekehkan aku sebagai keje kuli ni..


~TAMMAT~

nota xde kaki : senang cite ko hired aku sebagai cleaner je senang...

13 kata-kata manis:

♥ nana i am ♥ said...

saba kak sha, SABA banyak banyak ye :) tarik nafas dalam dalam lepastu tiup dekat BOS BESAR tu slow2 bia dia berubah.hik hik hik.

L.e.e.z.a said...
This comment has been removed by the author.
L.e.e.z.a said...

teeet~ komen di atas terpakse dipadam ;p haha~ org tua 2 mmg kak.. eee~

LindaRahim said...

sib bek dah tamat..takut gak kalau yu tls pepanjang t byk lg yg kuar..hihi...

Tina Othman said...

laaaaa boleh pulak mcm tu..apa salahnya tolong menolong,ta rugi pun

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

@♥ nana i am ♥
tgh sabar la ni nana..lau x sabar tadi akk dah simbah die ngan air tu ;)

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

@L.e.e.z.a
halamak, ape yg u komen tu..auwww..

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

@LindaRahim
kak linda, hehehe..nasib tamat kan..lau x mau bergegar belog saye ni.. :)

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

@Tina Othman
kak tina, tau xpe..padahal die dah masuk dah toilet tu..kite yg x masuk & x tau ade air ke tak terpinga2..haishhh

Mrs.Yie said...

ish..memang sakit hati kan kalau kena mcm tu..agaknya dia dah nyanyok kot..brape umo org tu?

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

@Mrs.Yie
mmg sakit hati..xde la tua sgt 60+..muke nmpak mcm 90+..heehhe..bukan ape, org kaye ni kan byk mslah, pk tu yg asik nak hentam keromo org jer..

Mama Likha said...

waduh22...... ni sakit hati lagi tak..? msti dah cool kan...??? hehe sbr lah ibu...yer.. ingt dariwsh dan malikha mst nenyyummm the whole day! :D

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

@Mama Likha
ztee,dak ok dah..hehehe..terigt kat malikha & abg darwisy yg kiut miut tu..