Mempollow

26 May 2011

Positive, Alhamdulillah..

Assalamualaikum..


Morning semua, today is thursday..wow..malam jumaat..♥ lagi sehari lagi keje..yeehhaaa..ahad ni ade kenduri kahwin kat melaka..buleh jalan2 beli belacan..hehehe..aik, belacan je ke, ape lagi ye ade kat sane? dh lame x menetap kesana...okeh, berbalik pada title kat atas tu, nak share skit 1 citer ek..

Di klinik,


doc : ye, kenapa puan? sakit ape?
me : xde doc, perut saya ni sakit, pinggang pun sakit..lagipun sy x period lagi..
doc : owhh..bile last period?
me : saye lupe la doc, tapi sy igt ujung bulan, dlm 22hb mcm tu.. (sambil senyum mcm kerang bucuk)
doc : okey, pegi tandas wat pregnancy test ye..
me : (dlm hati berdebar2 ni) okeh dah siap..
doc : duduk dulu ye..kite tgk result mcm mane..


dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..
dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..dap..dup..


10 minit kemudian, nurse pun bwk bende alah tu..

doc : tahniah, awak mengandung..positif
me : yehhaaa..sambil senyum sampai ketelinga..hubby pun kemain syoknye..kat kepala dh mcm2 pkir dah, x sabarnye nak beli baju baby..lagi2 kalau dpt baby girl..abg darwisy pun bulan 9 ni dah 3 tahun..syok2 tgh berangan sambil tersenyum.........................................................................................................................
.................................................................................................................................................................
.................................................................................................................................................................
.................................................................................................................................................................


















tibe 2 terdengar bunyi sesuatu yg membingit telinga aku..ish kaco je la jam ni..nak mimpi pun x boleh..jam henpon berbunyi suh bangun..dh kul 6 dah...



(masyallah, sampai termimpi2 psl mengandung ni, tu la taksub sgt)




nota xde kaki : ampun, jgn marah ye, just nak share mimpi saya mlm tadi, have a nice day..










10 kata-kata manis:

oshin-jamel said...

hehehheheh!!!klu btl² ngandung rsenye lompat dah dr katil tue kaan...hehehehe!

Ummi Alesya Sofea said...

hehe..klu btl2 hamil kan bgus.. :)

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

oshin, tau xpe..hehehe..

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

ummi alesya : sy masih mengharap ni & terus berusaha.. :(

Mama Kyra said...

br je nk wish..skali mimpi daa..

Farah Shamsudin said...

hahaha.. nasib farah baca sampai habis kan.. kalau x, memang dah wish dahh.. mana la tau mimpi itu menjadi satu kenyataan..")

L.e.e.z.a said...

hahahaha~ ku igtkan betul, baru nak tepon ;p hahaha~ usehe la lebih sikit, dh mangat nk beli baju baby gurl nie ;p hehe~

♥ nana i am ♥ said...

potong stim!HAHAHA.baru ingat nak lompat lompat sekali dengan liza kat ofis ni..hehehe~ takpe kak..banyak2 berdoa n tingkatkan lagi usaha oke :D

risa said...

hampehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
baru nak belikan hadiah..cettt

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

thanks semua...jgn marah tau..insyaallah, saye akan berusaha lebih banyak..