Mempollow

24 May 2011

Kami2 Bergosip..

Assalamualaikum..

Ini kisah sudah lame terjadi..tapi ini tahun juga..member mase sek ren sampai menengah..sekrg masing2 dah kawin dan beranak pinak..mase untuk berjimba..yahoo...hhooooreeyyyy...persahabatan dr sekolah dibawa semula dialam maya..terima kasih mark zuckerberg..kerana kau telah menemukan kami semua..yo lah tu...selalu jugak planning tapi msti x menjadi ade je halangan bile nak berjimba ni..
horh..pes time drive jauh(jauh ke) setakat dr crocodile river ke rawang tu xde la jauh benor.. tanpa hubby disisi..aku dgn beraninye membawak 3 org bini org bersama anak2 masing..darwisy xmo ikut..ibu lonely..seperti yg dijanjikan(tapi janji x ditepati, ni la namenye janji melayu) melyu jugak yg salah..hehehe..kul 12 kene ade kat Mc'D rawang..ini x kul 12 masih kat C.R..huhuhu..tgu mak budak ni sorg, bersiap x hengat..pulak tu nunggu hubbynye pulak balik berbike..12.30 baru gerak, pastu ambik pulak mak dara kat S.C nasib x lame..minah NI dgn minah NI(alamak blog die dh kene removed) dah berkali2 tepon & sms..ondaway tapi x sampai2 lagi..almaklumlar kure2 bwk kete..udah..jom layan mak2 berjimba katak..


Dari kiri : Ita, Nor, Aku a.k.a Siti & Ila wif firas

Candidoo



Oiii sudah2 la tu, panas tu..x habes2 lagi ke?


Mama's Gebu's


bersama anak masing2, darwisy xmo ikut ibu :(


Puteri & Puteri mereka..

Sahabat selamanya..

hah, sesi makan ketupat ke?

Candidoo lagik..

2 org model...(boleh la amik tempahan)

nota xde kaki : insyaALLAH perhubungan yg terjalin ni kekal hingga ke akhir hayat..amin


2 kata-kata manis:

arieza said...

ahahahha bila teringat tersengih2 sendiri

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

nor, cube ko tgk baju kite mcm berjanji kan..