Mempollow

10 June 2011

Alhamdulillah..

Assalamualaikum..


Salam jumaat semua, baru selesaikan kerja-kerja yg banyak ni..u ols semua dah makan ker? pd yg lelaki jgn lupe pi solat jumaat ek? eh ade ke lelaki yg bace blog aku nih..ade..ade..ni DIE..hehehe..okey, sape yg ade bace entry ni, alhamdulillah..syukur padamu YA ALLAH, darwisy dah kembali sihat..semalam ayah bawak darwisy pi specialist kanak2 kat kota damansara..alhamdulillah xde penyakit yg serius..doc kate angin dalam perut, doc bagi makan vitamin sebiji, balik dr klinik ayah nak bawak darwisy pi makan bubur mc'd, tgh2 order darwisy muntah kat ctu..habes selambak kene baju ayah..x jd makan kat situ, tapau sudah..ibu masih kat site visit lagi..mmg ptg la sampai ofis ni..tiap 1/2 jam ibu call ayah menanyakan darwisy sama ada masih sakit @ tidak..alhamdulillah, sakitnye semakin kurang..sebelum ni 10 minit sakit pastu ok, pas muntah tu terus kurang sakitnyer..1 jam @ 2 jam baru sakit..tapi x teruk mcm sebelumnyer..dah boleh main, dah boleh senyum..tapi lesu masih ade..baring jer....masih dalam proses pemulihan & pemantauan, nak tgk pulak malam mcm mane, alhamdulillah malam tadi darwisy xde bangun sakit perut pun..darwisy dah kembali sihat sepenuhnye..amin..

ni ibu snap pic mase darwisy tgh sakit perut samblil pegang perut...kesian kan..

5 kata-kata manis:

mr.curly said...

alhamdulillah..moge beransur sembuh spt sediakale..n moge kembali ceria sefamili..

Ummiakid @ lily said...

muga cepat sembuh...cuaca memainkan peranan anak-anak tak sihat...tabah k...memg dugaan jaga anak tgh sakit ni...

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

mekasih mr.curly & kak lily..

Mama Likha said...

lahai... kenapa yer ct ? sbb angin knp? ada slh mkn ker.. kesiankan budak2 ni?

alhamdulillah dh oke....

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

ztee : angin jahat ni xmo kuar dr perut darwisy, alhamdulillah dah ok dah..