Mempollow

14 June 2011

Kenape ye????

Assalamualaikum..




Salam 3 ptg uols, pagi tadi gi site visit kat sek.25 shah alam..mak oii sesat dr konvoi dorang..nasib baik pegawai tu baik tggu kami..hehehe..selesai dalam kul 11.30 terus gerak ke Pej. Pos Besar Shah Alam, selesai beli wang pos gerak ke Pej. SUK nak beli tender..kat perkarangan tu ramai beno staf2 turun..igtkan ade kursus @ whatever la..upenye bile nak masuk, ditahan oleh pegawai polis, x dibenarkan masuk sampai jam 2ptg sebb ade berlaku gegaran pagi tadi..ohh baru terigt 2 org kakakku msg bagtau, dorang ade rase gegaran pagi tadi..dan kebanyakn status di fB & entry kat blog pun ade ceritakan tntg gegaran itu..subhanallah..

okeh, ape aku melalut ni..ni dah mcm diari ni..hehehe..hari ni berblogwalking belog kawan2 sambil komen2, sambil shoutmix2, tapi kan ai pelik la..nape ye belog ai ni xde org singgah kalau ai x singgah belog dorang..kirenye bile ai dtg belog dorang baru dorang dtg belog ai..sedihnyer..sapela kite ni..hanyelah pemilik belog yg xde istimewanyer..mgkin dorg terlepas pandang kot (sedapkan hati sendiri)mgkin entry kite x bagus kot..erm ape nak dikato..terime je lah dgn hati terbuka..



notaxdekaki : jgn ambik hati ye ape yg sy luahkan, sekadar meluah perasaan sedih..PEACE NO WAR :)

11 kata-kata manis:

Shiela Firdaus said...

alaaaa...blog kita pon bukan rmai yang menyinggah pon CT. takpe..terus je berkarya ekkk!

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

hehehe..belog akk dah popular..akceli kite x pandai la nak berkate2..hehehe..terbeli lidah nak susun ayat..ceceh

Mama Likha said...

kite salu masuk tau. ... :(
sob seb sob seb... tp tu lah btul kata kak sila tu, ct :)

oshin-jamel said...

oshin dtg singgah!!hehehehehehe!!!!

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

u ols ber3 mmg ai pasan..adela sesetgh blogger tu yang..ai mmg majuk dgn die..skrg rase berat je nak singgah belog die..sayang korang..

Tina Othman said...

takde...ada je dtg ni ha buat semak kat sini hehe

Farah Shamsudin said...

isk.. farah selalu datang tau.. kalau tak komen tau, jd silent reader tau! semua yang komen kat atas ni pun farah tetiap hari terjah.. pantang ada entri baru, mesti farah terjah tau.. cume, ade juge yang tak nak terjah farah..:( alo, tak kisahlaa.. yang penting kepuasan ber blog kan?

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

sayang kak tina, hari ni xde kat group pon?

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

hehehe..belog farah yg banyak info menarik..nak lagi..nak lagi..

risa said...

alolololo cakap akak ke??? alahai dear..akak dah masukkan u dalam bloglist..memang selalu singgah..cuma tak komen je...
jgn le majuk dear...meh akak banje minum teh..mau?

Ibu Darwisy said...

kak risa : entry ni just untuk luahan perasaan jer..tau akk salu dtg sini..komen pun dah banyak..sayamm akk