Mempollow

03 June 2011

Size L



Assalamualaikum..



Salam jumaat semua..penghulu segala hari..semoga hari ni lebih baik dr semalam..mari kite senyum semua..sekejap je last day keje untuk minggu ni, esok cuti yeeehaaaaa..balik kg le kiter ade member kahwin..almaklumlar skrg kan cuti sekolah = taim mengawan..hehehe..ape pulak size L ni, baju ke, suar ke..bukan..ni pasal pampers anak saye..before ni darwisy pakai pampers Comfort, mmg selalu beli kat 99 speedmart je..dah bape bulan xde size L untuk darwisy..yg ade size S & XL..mane le nak muat..pastu semalam pegi beli tuna kat 99, ternampak pulok pampers comfort size L, wah dah ade stock..semenjak comfort xde ai belikan darwisy pampers pet-pet, nasib ok..die pun selesa pakai pet-pet ni..agak2 nak tukar ke tak ehh?



pic ni amik dr luar 99, sebb mase nak snap kat dlm kdi ni ade org la pulok..malu..hehehe

7 kata-kata manis:

eliyaezlinalias said...

ai punya stail brand mana ada wat promo murah brand tu yg ai beli
slalu nyer petpet drypers mamypoko
heheheh
anak ramai kannnnnn!

oshin-jamel said...

hehhe!!sy pon sme cam kak el....pet-pet menjadi pujaan hatiku!!hehehe!

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

kak el : darwisy ni kulitnye sensitif..xleh silap pakai pampers.tu yg susah nak carik pampers..lau drypers tu pun jd ruam..hurm

oshin : tu la skrg pun pakai pet2..kire ok la..dulu mase die baby xleh pakai pet2 ni teruk ruam..

risa said...

hehehe comfort dari anak2 no satu sampai nomot 3..sekali besalinkan mia mak aihhh susahnya nak cari comfort neh...last2 akak jatuh cinta kat huggies je ler:)

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

kak risa : tu la nipun baru ade balik kak..berpikir2 ni nak tukar balik ke x..

RashAtie said...

atie pun sama ngan el...yg mana wat promo, yg tu la atie beli...hehe...nasib baik jugak budak2 tu xde masalah...

pet-pet, comfort, huggies, mamipoko(malam), skg ni tambah satu lagi yg pants tuk stok jalan2...

zura_habib said...

habib mmg setia ngan pet pet dr baby lagik...skrg XL..pasnie kalu kena pki XXL nak cari brand ape plak...