Mempollow

09 June 2011

Doakan Kesihatan Darwisy

Assalamualaikum..


Salam pagi semua..sebelum melangkah keluar ke site visit sekejap lagi..nak update skit belog yg dh bersawang ni..hari 09 June 2011 genap Darwisy 2 tahun 9 bulan..tapi darwisy masih lagi sakit perut..dah 4 hari masih lagi sakit..bile die cakap sakit peyut sambil mencangkung, sebak dada ibu..kesian sangat kat anak ibu..
hari isnin lepas dalm jam 3 pagi ke emergency PPUM tapi doc ckp xde ape, ubat pulak bg ubat demam bukan ubat sakit perut..urm..darwisy masih lagi sakit perut..selang 10 minit sakit pastu dah lega ok..muke lesu, xmo makan, xmo senyum..tido pun x cukup..kesian sgt..semalam balik kerja terus balik ke rawang bawak darwisy urut..ayah terpaksan EL..semalam ibu pun ade site visit kat sabak bernam..so x boleh nak cuti..pagi ni pun masih ade site visit, pagi ni ayah nak bawak darwisy pegi klinik pakar kanak-kanak kat sg. buloh..ibu x dpt ikut..sebb ade keje..


Rindu nak tengok darwisy senyum..ibu doakan darwisy cepat sembuh




notaxdekaki : terima kasih doakan anak saya cepat sembuh


11 kata-kata manis:

Shiela Firdaus said...

cepat sembuh sayang!

Farah Shamsudin said...

Semofa Darwisy cepat sembuh yee..

Ummiakid @ lily said...

Muga cepat sempuh..

eliyaezlinalias said...

semoga diberikan kesihatan & keceriaan diwajah ibu nya~

kakchik@ella said...

cepat baik darwisy. nnt boleh "senyum dgn ceria"

L.e.e.z.a said...

siyesly sedih sgt bile tgk darwisy ckp sakit perut+pegang perut die, cm xsampai hati nk tgk :'( smlm pon kat luar tgk die cm kurus sgt =( hope awisy cepat lah sihat :(

~ShErA~ said...

bila anak2 tak sihat..hati ibu gundah gulana...kat tempat keja pun tak senang duduk..semoga Darwisy cepat sembuh!

♥ nana i am ♥ said...

get well soon awisy :) denga liza cerita pagi pagi pasal awisy pon, auntie nana rasa tak best..semoga Allah permudahkan semuanya ye kak sha..amin~

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

thanks semua..alhamdulillah darwisy dah sihat sepenuhnyer & boleh senyum semula..amin

risa said...

sori le sayammmm akak terlepas pandang:(

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

kak risA : xpe kak, darwisy pun dah sihat sepenuhnyer..