Mempollow

20 June 2011

darwisy dengan spiderman ala2 alien


Assalamualaikum..



Spiderman mcm alien..kelako kan..ni lah kalo anak peminat tegar ultraman, spiderman, power rangers, superman, cicak man etc.. pantang nmpak bentuk man-man tu seme nak beli..adoyai..kopak ibu nak oiii.. spiderman yg mcm alien ni kami beli mase pegi kenduri kat melaka, kedai berdere2 betul kat depan night zoo melaka..sebelum exit ke tol ayer keroh..jom kite nengok camane ghupenye spiderman ala2 alien tu..


kan..mcm alien kan?



ni pulak tuan punye spiderman alien tu..




tengok tu bantal busuk pun nak peluk, spiderman alien pun nak peluk..anak la anak

3 kata-kata manis:

Tina Othman said...

yeay darwisy isap puting lah hehe

risa said...

mak aihhhhhhhhhhhhhh besaunye
tak takut eh..kalo mia dah melalak le tuh

kakchik@ella said...

kiut la spiderman tu. dah sama besor dgn tuannya. hihi.