Mempollow

02 June 2011

Lunch wif Sista Eliya

Assalamualaikum..



I kan suke sgt buat entry dah post dated..ape da..xpekan aku punye belog..ade aku kesah.. korang nak bace..bace Xnak bace clixk X kat atas nun..alkisahnye date ngan kak el ni minggu lepas..kebetulan hari tu kakak ni mmg bermurah hati sgt nak belanja I, so ape lagi..pucuk dicita ulan mendatang, org nak belanja stadiom melawati den tadahkan..hehehe..diskas punye diskas..memule kak el ajak ke Kelab Golf Shah Alam, ok roger (sebenarnye takut nak drive kesan) pastu kak el tukar ke Kelab Shah Alam, alah dekat ngan kolam renang tu pas rounbout belok kiri..hehee..ok roger..masih memikir, (berani ke aku drive sensorang ni,hajat hati nak je suh hubby hantakan tapi kan hari jumaat, semayang jumaat pulak) last2 kakak sayang kite tukar planning..i x kesah i ikut jerkite ke Quality Shah Alam..tup2 kak el suh ajak opismate..alhamdulillah lega, ade teman suh dribekan..hehehe..thanks kak t..okey jom tgk gambar pulak..


Ini I punye..menu diet okey..nasib la hotel ni wat buffet..huhu..


yang ni Kak El yg punye..

ni dessert kak el ( x habes pon )


bergambar kenangan wif my sista




 ni pulak my driber a.k.a my opismate.. :)
air kat atas tu 2 cawan I rembat tau..


Sebenarnye mase ni I tgh diet..x sampai hati nak kecikkan hati kak el, makan je ape yg patut..sorry kak el..wat rugi je banje kitekan..mukannye banyak makan pon..nyway..thanks so much kak el..muahhh ♥


notaxdekaki : gambar2 ni semua ehsan dari kak el..mekasih lagi sekali..

3 kata-kata manis:

ibu haziq said...

rosak diet haku..ahahaha

L.e.e.z.a said...

wah! menu diet yang terrbaiik! hahah~ besa2 udang u yeee ;p

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

ibu haziq : xde rosakla..stil buleh ape.. sebb buffet..still buleh pilih beb
leeza : wah..walaupun diet..i stil makan yg kurang carbo..kan..kan..