Mempollow

17 June 2011

Nak Join Askar la..


Assalamualaikum..


Lamenye x bersiaran..mood ke laut weh..aku nak join askar? mane boleh, tahap ketinggian x mencukupi gemok lak tu..hihihi..ade hati ko nak jadi askar ct..lupekan aje...lain la mcm kakak sorg ni..ade mase gi gym.. lifenye yg amejing race tu masih sempat memanjakan diri kat gym..terbaekk la kak chik..ckp psl askar ni..sape ade family yg kerjaya sebagai askar @ sewaktu dengannye? paper hari ni kat BH, Utusan pun ade...Dato' Siti join Askar Wataniah..wah ramai lagi retis yg join antaranye pemenang anugerah bintang popular Shahiezy Sam, Ana Raffali, Intan Ladyana, David Teoh, Aizat, Nurul Hidayah & Mohd Nor..(ala pelakon yg selalu belakon jadik polis tu)..
Antara baris2 ayat YB Menteri Pertahanan berkata penyertaan selebriti berkenaan dapat menarik lebih banyak penyertaan golongan belia dalam pasukan askar wataniah..syabas buat u ols semua..mmg semangat waja nih..tapi nak apply dlm mimpi jer..
u ols x nak join ker? sape2 yg golongan belia tu boleh lah mengapply yek..saye x boleh dah..dah jadi mak org..

5 kata-kata manis:

eliyaezlinalias said...

nak join cemana siti, akak neh nak blari pon xleh~~heheheheh

Shiela Firdaus said...

KITA LAYAN ASKAR JE KAT UMAH EKKKK!

Mama Likha said...

knp mud ke laut ?

Ibu Darwisy said...

kak el : ye ke x leh lari..cer larik setempat jap..
kak sela : hehee..askar kat rumah ni 24hrs kene kawal..huhu
ztee : tu la x jumpe sungai, tu yg ke laut tu..hehehe..

risa said...

hehehe..askar ye..takmo takmooooo
nanti hitam kulit bersisik
kan kan kan