Mempollow

30 June 2011

Kene Gigit?

Assalamualaikum


Selamat malam semua..last entry untuk june 2011, lagi bape jam nak masuk julai 2011..julai = bulan kelahiran saye..mase ni (tahun 1984) mak sy tgh sarat mengandungkan sy..

Alkisahnyer tajuk kat atas ni :-
selalu kat opis bace paper utusan & bite harian jer..ni kat rumah suami mmg suke beli kosmo..terkejut mak tgk kat muke depan paper hari ni ko.. "SUAMI DIDAKWA GIGIT KEMALUAN ISTERI" hah ambik ko, punye la rakus beno..


menurut paper ni, sang suami mahu melakukan seks tapi si isteri x nak sebb tgh sesak napas..haduiila..


kalo dah jenis memaksa mcm ni dah kire rogol ni..walaupun suami isteri..ish..ish..x tau nak kate ape..mcm2 dah sekrg ni..

meh bace kat SINI

notaxdekaki : nafsu ape ni sampai gigit2..

2 kata-kata manis:

Farah Shamsudin said...

mak aii.. sampai menggigit nii..rakus sgt.. gelojoh bonar nii..

Mama Likha said...

haha rakus ! eh.. bini tgh sesak napas tu cmne ? aduhaii mcm2 dunia ni :D