Mempollow

17 June 2011

Terima Kasih Banyak2

Assalamualaikum..

Nite semua, masih ade yg x tido lagi..ade yg berBW, ade yg ngah karang entry, yg duk depan saye ni ngah wat pe tu? cik darah manis x sabo ek esok nak pi pre-wedding..ouucchhh ai yg eksited..huhuhu..

okeh..cer tgk belog ai..rase dah complete dah, xde yg kurang..ngeh..ngeh..diatas bantuan adik molek kite sorang ni..pandai make over ni..kalo u olas nak make over belog leh la pi belog beliau kat bawah ni..

4 kata-kata manis:

Azhafizah[フィザ] said...

wahh..kakak..terima kasih daun keladi atas entry ni..terharu sangat >.<.Thanks again

Ibu Darwisy said...

same2 dear..terima kasih jugak untuk mu dear..

L.e.e.z.a said...

amboooii~ sempat lagi ye ;p hahaha~ tgh bersengkang mate buat en3 baru.. haha~ esok i bawak rombongan cik kiah taw ;p

risa said...

halo halo adik sayammm
takleh tido neh..baru nak jenjalan ni