Mempollow

27 June 2011

Lovely Moment Giveaway


Assalamualaikum..


Owhh, boring2 ni leh la join GA yg zura wat sempena anniversary perkahwinan beliau...
tahniah zura & husband yg akan meraikan anniversary perkahwinan yg ke 4 tahun pd 0707 ni..semoga ikatan perkahwinan ini kekal ke akhir hayat dan di meriahkan dengan tawa ur prince - habib..bile nak tambah lagi?
sape nak join leh klik kat SINI..



ai rase syarat2 dah dipenuhi..jom kite tgk pulak pic yg ai pertaruhkan.. hihihi


pic kami suami isteri..lomantik la kunun..hehehe

notaxdekaki : insyaALLAH klu ade rezeki boleh dpt hadiah sempena my besday 13/07 ni..

6 kata-kata manis:

zura_habib said...

tQ sudi join GA sy...selamat berjaya

risa said...

hehehe...romantikan d'amor
nanti join GA akak okeh

Ibu Darwisy said...

zura : same2 kasih..
kak risa sayamm : nak join, tgh memikirkan ape jawapannyer..

Lulu Caldina said...

eh my kakak ada kat sini.. (kak risa)..
hai tuan punya blog, lawa blog.. huhu jeles :)

Tina Othman said...

gud luck =)

Ibu Darwisy said...

lulu : thanks lulu..ai pun baru je aktif blogging ni..hehehe..kak risa ai punye bloglist yg hari2 lau x bz mesti ai kene jenguk..huhu

kak tina : thanks..gud luck to u to